در این روش قیمت سازه ال اس اف به ازای هر کیلوگرم از سازه تولید و ارسال شده پیشنهاد می گردد. در این روش که معمولاً برای همکاران و پیمانکاران سازه های ال اس اف مناسب است، هزینه طراحی جداگانه محاسبه شده و قیمت سازه ال اس اف تولیدشده برای تحویل درب کارخانه اعلام می گردد و دیگر هزینه ها تا تکمیل اسکلت LSF مانند هزینه پیچ ها و بولت ها، دستمزدهای مونتاژ و نصب و هزینه های تأمین برق، جرثقیل و غیره به عهده خریدار است. البته در صورت درخواست مشتری می توان هزینه های کامل تا پایان مونتاژ و نصب را نیز برای هر کیلوگرم محاسبه و دریافت نمود.
نکته: به طورمعمول، هزینه های مربوط به حمل از درب کارخانه؛ تخلیه بار و انتقال قطعات سازه ال اس اف به محل مونتاژ و نصب؛ به کارگیری جرثقیل و اجرای داربست (در صورت ضرورت)؛ تأمین برق موردنیاز؛ تأمین محل اسکان موقت پرسنل نصب سازه (در صورت لزوم) در هردو روش فروش سازه های ال اس اف به عهده خریدار است.
برای طراحی و محاسبات سازه ای یک ساختمان با اسکلت LSF لازم است ابتدا نقشه معماری کاملی از پروژه در دسترس باشد. سپس بر اساس شرایط اصلی طرح مانند تعداد طبقات، مساحت زیربنا و کاربری ساختمان و با در نظر گرفتن دیگر شرایط کاری فی مابین، قیمت پیشنهادی به ازای هر مترمربع بنا اعلام می گردد.
فرآیند فروش سازه های سبک فولادی (ال اس اف) و قیمت گذاری آن به روش های متنوعی که در زیر شرح داده خواهد شد صورت می پذیرد. هر روش وابسته به درخواست مشتری، نوع و حجم کار و در نظر گرفتن مسائل فنی به پیشنهاد فروشنده و با تصمیم خریدار انتخاب می گردد. بدیهی است در مواردی لازم باشد راهکار متفاوتی نیز در نظر گرفت:
در این روش قیمت سازه ال اس اف برای هر واحد سطح زیربنا محاسبه و به خریدار اعلام می گردد. این قیمت سازه سبک شامل هزینه طراحی سازه، تولید و نورد تمام اتوماتیک اجزای سازه و مونتاژ و نصب اسکلت ال اس اف است. مبنای اصلی در این روش محاسبه هزینه سازه ال اس اف، مقدار متوسط فولاد (ورق گالوانیزه) مصرفی به ازای هر مترمربع است. البته دیگر عواملی چون حجم و مقدار هر پروژه، موقعیت جغرافیایی طرح و ... نیز در محاسبه قیمت سازه های سبک گالوانیزه مؤثر است.
با ما در ارتباط باشید
|