اسپید سازه پرشین

زیر سازی نما:

نویسنده: admin
۱۳ بهمن ۱۴۰۴
زمان مطالعه: 1 دقیقه

فهرست مطالب

عنوانی در متن یافت نشد.

_x000D__x000D_
_x000D__x000D_
_x000D__x000D_
زیر سازی نما:

زیر سازی نما:

وزن سبک، سرعت بالای تولید و اجرا و از همه مهم تر دقت بی نظیر دیوارهای ساخته شده از مقاطع ۹ و ۱۵ سانتیمتری نورد سرد به روش CAD/CAM (نیوزلندی) استفاده از این دیوارها را برای زیرسازی نماهای خاص و خشک بسیار مناسب کرده است.

_x000D__x000D_

ازآنجاکه در نماهای خشک مانند سفال نما (تراکوتا)، سرامیک نما، سنگ خشک، کامپوزیت پانل ها، چوب نما (ترمو وود) و سمنت بردها، برای اتصال مستقیم مصالح یا اتصال پروفیل ها و ریل های ویژه آن ها نیاز به شاسی و زیرسازی مناسب و دقیق است و در نما همچنین می بایست فریم انتظار پنجره و دیگر بازشوها را نیز در نظر داشت، طراحی و تولید دیوارهای نما به روش ال اس اف بسیار راهگشا خواهد بود.

_x000D__x000D_

دقت بالای تولید و نصب به شرط اجرای مطلوب سازه اصلی و اندازه گیری دقیق پیش از طراحی، این امکان را فراهم می کند که پروفیل های مناسب عمودی و افقی در هر قسمت موردنیاز و پروفیل های پیرامونی بازشوها با دقت بالا در محل مورد نظر قرارگرفته و کار نصب نمای اصلی و اتصالات و ریل های آن را بسیار ساده، سریع و دقیق کند.

_x000D__x000D_

همچنین از سطح داخلی دیوارهای LSF نصب شده روی نما نیز می توان برای نصب مستقیم گچ برگ یا دیگر مصالح درای وال به منظور پوشش داخلی بنا استفاده کرد.

_x000D__x000D_

ضمن آنکه از فضای ۹ و ۱۵ سانتیمتری داخلی پروفیل های C شکل نیز برای نصب انواع عایق های صوتی و حرارتی استفاده می شود.

_x000D__x000D_

برخی عایق های حرارتی و رطوبتی (مانند بخار بندها) را نیز می توان رو سطح بیرونی شاسی LSF پیش از اجرای نمای اصلی به سادگی نصب نمود.

_x000D_

_x000D__x000D_
_x000D__x000D_
_x000D__x000D_

_x000D__x000D_

_x000D__x000D_
_x000D__x000D_
_x000D__x000D_
_x000D__x000D_
_x000D__x000D_
_x000D__x000D_

پروژه LSF خود را شروع کنید

برای دریافت مشاوره تخصصی و پیش‌فاکتور، اطلاعات خود را ثبت کنید.

  • بررسی تخصصی نقشه یا زمین شما
  • ارائه پیش‌فاکتور رسمی و شفاف

درخواست تماس

ارسال دیدگاه جدید